A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Протидія домашньому насильству

Для того щоб залишити позаду домашнє насильство

Для того щоб залишити позаду домашнє насильство, потрібна неабияка сміливість, а ще — чіткий план того, що робити та як убезпечити себе та своїх дітей. Не знаєте, як діяти? Наша пам?ятка безпеки допоможе.

09:12 17.01.2022

Чи помічали ви подібні оголошення?

Чи помічали ви подібні оголошення? Заманливий дизайн та гучні обіцянки. Подібну "агітацію" за краще майбутнє та великі зарпалати розміщують на стовпах, сіті-лайтах чи у мережі інтернет. #все_не_так_кольорово Будьте пильними, адже – це лише красива картинка, яка покриває злочин міжнародного масштабу. Якщо ви збираєтесь їхати на роботу за кордон, спершу обов'язково переконайтесь, що ви будете прямувати від фірми, яка має актуальну державну ліцензію на працевлаштування у країні призначення. Перевірити таку інформацію можна на сайті https://www.msp.gov.ua/.../perelik-subektiv-yaki-mayut..., якщо фірма була зареєстрована до 27.12.2019. А якщо після то на сайті - https://www.me.gov.ua/Documents/List?lang=uk-UA.... Не довіряйте фірмам тільки тому, що вони вказали номер та дату ліцензії у своєму оголошенні, адже ці дані можуть виявитись фейковими. Фірми-нелегали зазвичай вказують «неправдиві» цифри ліцензії, щоб надати своїм послугам «офіційності» та зіграти на довірі недосвідчених шукачів роботи. #працюйбезпечно #працюйбезпечно_поради

08:09 10.01.2022

9 грудня 2021 року проведена онлайн презентація веб-сайту

Державна установа «Урядовий контактний центр» 9 грудня 2021 року провела онлайн презентацію веб-сайту протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (далі - сайт 1547).

12:28 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень