A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Жителі Чернігівщини можуть підібрати та придбати газові котли в 104.ua Клієнтських просторах

Дата: 29.11.2021 14:08
Кількість переглядів: 228

Жителі Чернігівщини можуть підібрати та придбати газові котли в 104.ua Клієнтських просторах

З початку року фахівці з капітального будівництва «Чернігівгазу» газифікували 9 промислових об’єктів,  111 приватних будинків та 8 багатоповерхівок. Забудовники придбали у компанії 308  котлів, ще понад 400 клієнти замовили в індивідуальному порядку, в тому числі в складі послуг «під ключ».

У новобудові на вулиці Волковича в Чернігові фахівці компанії встановили 98 котлів «Протерм Ягуар», які забудовник придбав у АТ «Чернігівгаз».

«Придбали такі котли в пакеті послуг «газифікація під ключ» від «Чернігівгазу», бо цей виробник є лідером по СНД, нема по них зауважень ні при монтажі, ні при експлуатаці», - пояснює Максим Ющенко, представник забудовника «Денар-Люкс».

У «Чернігівгазу» доступні для придбання котли від різних виробників, з різними технічними параметрами – можна обрати під будь-які індивідуальні потреби. Об’єднують їх важливі спільні риси – вони не просто мають ліцензії та сертифікати якості, а й відповідають особливостям українських газорозподільних систем. Крім того, мають високі ККД, тепловіддачу і клас продуктивності – а отже, дозволяють економно споживати газ.

«Підібрати та придбати котел за індивідуальними потребами можна в 104.ua Клієнтських просторах, де це допоможуть зробити Персональні менеджери. Вони ж супроводжують увесь процес газифікації чи реконструкції, якщо клієнт замовляє послугу «під ключ», - розповідає начальниця регіонального управління офлайн-обслуговування 104.ua Клієнтського простору Алла Леоненко.

Саме такою скористався забудовник і для цієї новобудови – фахівці «Чернігівгазу» розробили проект для нестандартного приєднання, проклали зовнішні та внутрішні газопроводи, встановили котли і лічильники, а також індивідуальні виносні вимикаючі пристрої в кожній квартирі. Такими ж обладнані і квартири в ЖК «Мрія» на проспекті Миру в Чернігові, в  якому «Чернігівгаз» також спроектував систему газопостачання для індивідуального опалення.

«Підібрати та замовити газове обладнання і послуги можна у всіх 104.ua Клієнтських просторах регіону, які обслуговують клієнтів АТ «Чернігівгаз», а також за номером телефону з питань газифікації та підбору обладнання 067 244 9657. Крім того, ми пропонуємо газове обладнання за акційними цінами, а також, у випадку придбання котла у Клієнтському просторі - фіксовану ціну на реконструкцію систем газопостачання за умови, що місце розташування котла і потужність не змінюються», - каже начальниця регіонального управління офлайн-обслуговування 104.ua Клієнтського простору Алла Леоненко.

Довідка: АТ «Чернігівгаз» - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Чернігівської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Чернігівгаз" обслуговує 357 тисяч споживачів у категорії "населення" та 2028 промислових і комунальних об’єктів.  У 2020 році АТ «Чернігівгаз» доставило 587,4 млн куб.м газу. Загальна протяжність газопроводів, які обслуговує компанія, складає  14 тис. км.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень