A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

Дата: 27.10.2021 12:22
Кількість переглядів: 270

Фото без описуФото без опису

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

 

Щорічно з початком опалювального сезону на Чернігівщині спостерігається збільшення кількості пожеж у приватному житловому секторі. Так протягом минулого тижня на території області виникла 81 пожежа, внаслідок яких загинуло 4 особи, ще дві людини отримали травми. Це повязано з тим, що населення починає використовувати опалювальні прилади.

Щоб запобігти виникненню пожеж та загибелі людей на них співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області проводять профілактично-роз`яснювальні заходи серед мешканців приватного житлового сектору.

При проведенні інструктажів із населенням рятувальники розповідають про наслідки пожеж, що мали місце останнім часом на території району, їх основні причини, доводять правила безпечного поведінки у побуті в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Надзвичайники акцентують увагу громадян на приведенні в належний протипожежний стан опалювальних печей і димарів, електроприладів, а також обережного поводження з вогнем, зокрема під час перебування у природних екологічних системах. Крім того, нагадали алгоритми дій у разі виникнення пожежі, а також при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів.

Під час профілактичної роботи фахівці ДСНС надали громадянам для ознайомлення профілактичні пам’ятки з основними заходами безпеки у різних небезпечних ситуаціях.

 

 

Ніжинське районне упраравління 

                                                                         ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень