A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ. ДЕНЬ ВЕТЕРАНА.

Дата: 30.09.2021 10:28
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

Височанська ТГ щиро вітає Вас шановні ветерани, поважні жителі нашої громади із Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Щороку 1 жовтня українці, разом зі всією світовою спільнотою, засвідчують глибоку пошану людям поважного віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами утверджували українську державність, є носіями кращих трудових і культурних традицій.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війн та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.

За оцінками спеціалістів, нині в світі налічується майже 700 мільйонів людей старше 60 років. Передбачається, що до 2050 року їх кількість сягне двох мільярдів, що буде дорівнювати 20% світового населення. Все це свідчить про те, що особливим потребам і проблемам багатьох літніх людей необхідно приділяти особливу увагу.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість та вміння. Безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування.

В цей особливий День депутати, члени виконавчого комітету та голова нашої громади вітають Вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, злагоди та добробуту! Нехай вогник родинного тепла — одвічне джерело любові та наснаги  — завжди зігріває Ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень