A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Свідомий вибір сучасного подружжя

Дата: 14.09.2021 10:57
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Свідомий вибір сучасного подружжя

 

Україна переходить до електронної системи урядування, прийнятої у багатьох державах світу, тому  на сьогодні  кожен громадянин має право оформити паспорт у вигляді ID-картки за власним бажанням.

Документ має вигляд пластикової картки з чіпом, на якому зберігаються біометричні дані власника, зокрема, цифрова фотографія, підпис та відбитки пальців. Тобто ніхто, крім власника ID-картки не зможе нею скористатися, порівняно з паспортом громадянина України у вигляді книжечки. Що є значною перевагою у оформленні ID-картки.

Нещодавно до Борзнянського сектору УДМС у Чернігівській  області для оформлення  паспорта громадянина України у формі ID картки звернулася сім’я Петигорець.

Юрій та Любов прийняли свідоме рішення обміняти паспорт у вигляді книжечки на його більш зручну  версію у вигляді пластикової картки та користуватися сучасним та захищеним біометричним документом. Вони були приємно здивовані простій процедурі подачі заяви-анкети, яка зайняла всього декілька хвилин та залишилися задоволені обслуговуванням.

Подружжя переконане, що їх спільне рішення користування новою послугою стане гарним прикладом, адже  отримавши її, вони матимуть ряд переваг і це відкриває доступ до різноманітних електронних сервісів державних органів, до адміністративних і банківських послуг.

Доречі, такий паспортний документ може бути завжди «під рукою», адже за допомогою мобільного застосунку «Дія» електронний варіант ID-картки доступний у вашому смартфоні у будь-якому місці і в будь-який час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень