A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант»

Дата: 27.08.2021 10:39
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Профілактичні заходи  під умовною назвою «Мігрант» 

 

Напередодні, відбулася робоча нарада з питань організації та проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

В нараді  взяли участь завідувач Борзнянського сектору УДМС у Чернігівській області Галина Толочко та працівники сектору поліцейської діяльності №1 Бахмацького ВП №1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, а саме: старший дільничний офіцер поліції Олександр Ракута, дільничні офіцери поліції Володимир Архипенко та Олександр Щербина.

В ході наради проведено аналіз стану справ з протидії нелегальній міграції, визначеного перелік об’єктів  можливого скупчення іноземних громадян.

Профілактичні заходи  під умовною назвою «Мігрант» націлені на запобігання та протидії нелегальній міграції, іншим порушенням законодавства України у міграційній сфері та притягнення порушників до відповідальності.

  На території Чернігівської області  профілактичні заходи пройдуть у два етапи: підготовчий - з 25.08.2021 до 31.08.2021; практичний - з 01.09.2021 до 01.10.2021.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень