A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Долучилися до святкування Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 16:14
Кількість переглядів: 464

Долучилися до святкування Міжнародного дня захисту дітей

31 травня 2021 року співробітники Борзнянського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Чернігівській області начальник Оксана Білозор та старший інспектор Антоніна Галата відвідали за місцем проживання родину підоблікового, який є багатодітним батьком, з метою привітати їх з Міжнародним днем захисту дітей,  який весь світ щорічно святкує 1 червня.

Дане свято було засновано в листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. У цей день прийнято влаштовувати різні розважальні заходи для дітей,  дарувати їм солодощі.

Тож, працівниками сектору було дотримано даної традиції та вручено «маленьким українцям» солодкі подарункі. А з батьками проведено бесіду, щодо неприпустимості проявів насильства в сім’ї, оскільки на даний час дана тема також дуже актуальна в нашому суспільстві.

Борзнянський районний сектор

філії ДУ «Центр пробації»

                                                                      в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень