A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Центр надання соціальних послуг, як партнерська організація

Дата: 19.04.2021 15:09
Кількість переглядів: 389

Центр надання соціальних послуг, як партнерська організація

Належним чином налагоджена співпраця  між всіма органами та установами, діяльність яких пов’язана з особами, які ведуть антисоціальний спосіб життя або притягувались до кримінальної відповідальності, є  однією з запорук успіху. Так, лише при охопленні всіх сфер життя засудженої особи, можливо розробити та виконати необхідний для її виправлення комплекс заходів. Більшість осіб, які вперше вчиняють кримінальні правопорушення, є особи молодіжного віку, при проведенні профілактичної та соціально – виховної роботи з якими необхідна тісна співпраця між органом виконання покарань та центром надання соціальних послуг.

Наказом директора Державної установи «Центр пробації» №231/од-21 від 04.03.2021р. затверджено порядок взаємодії уповноважених органів з питань пробації з партнерськими організаціями з метою забезпечення належного, своєчасного та якісного надання безоплатної допомоги чи послуг суб’єктам пробації.

Однією з таких партнерських організацій, що тісно співпрацюють з Борзнянським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області є Центр надання соціальних послуг Борзнянської міської ради.

Працівники Центру всіляко допомагають підобліковим  органу з питань пробації у вирішенні їх побутових, психологічних та інших проблем, надають їм у разі потреби одяг, взуття та інші засоби першої необхідності.

Також, працівники Центру постійно беруть участь у проведенні з засудженими профілактичної роботи, спрямованої на недопущення вчинення ними повторних кримінальних правопорушень. Під час проведення якої з підобліковими обговорюють їхні криміногенні потреби, шляхи їх вирішення та як вирішенню потреб можуть посприяти працівники Центру з надання соціальних послуг. В подальшому саме у цих напрямках Центром проводиться робота як із самими особами, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, так і з членами їх сімей.

Борзнянський районний сектор

філії ДУ «Центр пробації»

в Чернігівській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень