A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Працює магазин комунального підприємства Височанське.

Дата: 27.11.2019 14:24
Кількість переглядів: 1444

Наявністю продукції на полицях магазинів вже нікого не здивуєш, але не завжди побачиш подібного формату магазин – світлий та просторий, з чудовим дизайнерським ремонтом, так вже котрий місяць працює магазин комунального підприємства Височанське.

Фото без описуФото без опису

У першу чергу крамничка орієнтується на соціально незахищені верстві населення, для яких цінова різниця буде особливо відчутна, однак, купувати продукти за зниженими тут зможе кожен охочий.

Прекрасний інтер’єр, гарна викладка товарів різних найменувань задовольнять найбільш вимогливого покупця. Для зручності безготівкової оплати  встановлено  банківський термінал.

Графік роботи магазину з 08:00 до 19:00 години, аби кожен покупець мав можливість встигнути придбати продукти харчування по дорозі додому чи йдучи в гості.

Концепція соціального  магазину передбачає продаж 50-100 найменувань товарів широкого попиту за ціною закупівлі у виробника, тобто на 15-20% дешевше, ніж в інших магазинах. Ще близько 50-100 найменувань товарів (в основному, кондитерські вироби)

Особливою популярністю користується хліб, крупи та вироби з борошна, клієнтам також пропонуються  свіжа та смачна випічка: різні види бургерів, хот-доги, бейгл, піцца, круасани.

Соціальний магазин з мінімальними цінами на продукти харчування, користується популярністю не тільки в пенсіонерів та школярів і інших жителів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень